Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

onko oikein?

Tutustuin kvtes palkkataulukkoon ja huomasin aika suuren eron ohjaajan palkkaan, siihen nähden mikä oma palkkani on. Kuukausipalkkani on 1727 ja jotain kk mutta taulukon mukaan ohjaajan palkka on 2168€/kk. Ammatiltani olen lähihoitaja ja toimin kaupungin velvoitetyössä puoli vuotta ohjaajana kolmannen sektorin paikassa, mielenterveys-ja päihdeohjaajana. Myös kuntouttavaa työtoimintaa työpaikallani on. Työaikani on ma-pe 7.45 h + 30 min ruokatauko.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Riitta
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Näytä työsopimus luottamusmiehelle. Hän osaa arvioida, onko oikein. Luottamusmiehellä on oikeus tarkastaa edustamaansa järjestöön kuuluvien työntekijöiden kirjalliset työsopimukset sen jälkeen, kun sopimukset on asianmukaisesti allekirjoitettu (KVTES I luvun 6 § 2 mom. soveltamisohje, VII luku 6 § 4 mom. ja TTES 3 § 2. momentin soveltamisohje). Jos et ole liittynyt, puhu ensin esimiehen kanssa
Reija
Vastattu