Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Mitkä työkokemukset hyväksytään työkokemuslisään?

Hei Kysyisin voiko olla mahdollista, ettei perhetyöntekijän työkokemus yksityisellä kartuta kokemuslisää lastentarhanopettajan työssä kunnalla? Syynä kokemus hankittu sosiaalityön puolelta ja nyt työni kasvatus-ja opetuspuolelta, eikä hyötyä nykyisessä työssäni??
aihealueelle Palkka 2 vuotta sitten
Pöivi
Kysytty 2 vuotta sitten
Pöivi
Kvtes:n mukaan muun kuin oman työnantajan tehtävissä palveltu aika kelpaa työkokemuslisään, jos tehtävät ovat samalta ammattialalta tai niistä on nykyisen työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Eri kunnissa ammattialaa ja olennaista hyötyä tulkitaan jonkin verran eri lailla. Luottamusmies tietää, miten teidän kunnassa tulkitaan ja voi katsoa, että sinua on kohdeltu samalla lailla kuin muita vastaavassa tilanteessa olleita.
Pilvi
Vastattu 2 vuotta sitten
Pilvi