Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Mitkä työkokemukset hyväksytään työkokemuslisään?

Hei Kysyisin voiko olla mahdollista, ettei perhetyöntekijän työkokemus yksityisellä kartuta kokemuslisää lastentarhanopettajan työssä kunnalla? Syynä kokemus hankittu sosiaalityön puolelta ja nyt työni kasvatus-ja opetuspuolelta, eikä hyötyä nykyisessä työssäni??
aihealueelle Palkka 7 kuukautta sitten
Pöivi
Kysytty 7 kuukautta sitten
Pöivi
Kvtes:n mukaan muun kuin oman työnantajan tehtävissä palveltu aika kelpaa työkokemuslisään, jos tehtävät ovat samalta ammattialalta tai niistä on nykyisen työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Eri kunnissa ammattialaa ja olennaista hyötyä tulkitaan jonkin verran eri lailla. Luottamusmies tietää, miten teidän kunnassa tulkitaan ja voi katsoa, että sinua on kohdeltu samalla lailla kuin muita vastaavassa tilanteessa olleita.
Pilvi
Vastattu 7 kuukautta sitten
Pilvi