Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

palkka

Mikä on toimitilahuoltajan palkka täydellä työajalla kk;ssa?työkokemusta huomioitu 1v,10kk. KVTES-palkka(,toimenkuvaan kuuluu siivous,ruokala-ja keittiötyöt,yms.)
aihealueelle Muu aihe 4 kuutautta sitten
pirpana
Kysytty 4 kuutautta sitten
pirpana
Peruspalkka on 1 792,00 €. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy paikallisen tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmän perusteella. Työkokemuslisää maksetaan sitten kun on 5 vuotta työkokemusta. Kysyä luottamusmieheltä lisää. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/palkkaus
Seija
Vastattu 4 kuutautta sitten
Seija