Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

palkka

Mikä on toimitilahuoltajan palkka täydellä työajalla kk;ssa?työkokemusta huomioitu 1v,10kk. KVTES-palkka(,toimenkuvaan kuuluu siivous,ruokala-ja keittiötyöt,yms.)
aihealueelle Muu aihe 7 kuukautta sitten
pirpana
Kysytty 7 kuukautta sitten
pirpana
Peruspalkka on 1 792,00 €. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy paikallisen tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmän perusteella. Työkokemuslisää maksetaan sitten kun on 5 vuotta työkokemusta. Kysyä luottamusmieheltä lisää. https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/palkkaus
Seija
Vastattu 7 kuukautta sitten
Seija