Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Päivärahasta

Olen vakitoimessa sairaanhoitopiirilla jolla on toimipisteitä maakunnassamme. Minut voidaan määrätä töihin näihin maakunnan toimipisteisiin ( jotka ovat kodistani noin 30-50km päässä) lyhyelläkin varotusajalla esim sairastapauksissa. Saan työmatkasta kilometrikorvaukset sikäli kun se ylittää normaalin työmatkani osuuden. Mutta nyt olen miettinyt , että olisinko oikeutettu näistä komennuksista myös päivä-/osapäivärahaan ?? Työpäiväni kesto on 8h ja työmatka on aina omaa aikaa.
aihealueelle Palkka 7 kuukautta sitten
Rita
Kysytty 7 kuukautta sitten
Rita
Oletko matkalaskussa laskuttanut päivärahaa? Onko sen maksamatta jättämistä perusteltu? Päivärahan saaminen riippuu siitä, onko kyseessä virkamatka vai virantoimitusmatka. Lue tämä https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/matkat-korvaukset ja käy puhumassa esimiehen tai luottamusmiehen kanssa.
Seija
Vastattu 7 kuukautta sitten
Seija