Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Määräaikainen siirto toisiin tehtäviin

Hei, minulla on vakituinen työsuhde kunnassamme. Hain keväällä sisäisessä haussa avoinna olevaa määräaikaista projektitehtävää, johon pääsinkin. Hakuilmoituksessa on maininta kuuden kuukauden koeajasta. Onko minulla ko. koeaikaan oikeutta - minulle ei tehty työsopimusta määräaikaisuudesta, ainoastaan hallintojohtajan päätös ma. tehtävään siirtymisestä. Päätöksessä ei mainita koeajasta mitään. Nyt haluaisin kuitenkin palata omaan tehtävääni, onko se mahdollista koeajan perusteella?
aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
Annamari Terästi
Kysytty 2 vuotta sitten
Annamari Terästi
Jos sinulla olisi koeaika, niin siitä olisi sovittu sinun kanssasi ja se lukisi myös päätöksessä, joten sinä tietäisit sen. (Lue lisää https://www.kt.fi/palvelussuhde/alkaminen/koeaika). Jos haluat palata ennenaikaisesti vakinaisiin tehtäviksi, niin sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Se voi olla hankalaa, jos siellä on sijainen.
Eve
Vastattu 2 vuotta sitten
Eve