Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Määräaikainen siirto toisiin tehtäviin

Hei, minulla on vakituinen työsuhde kunnassamme. Hain keväällä sisäisessä haussa avoinna olevaa määräaikaista projektitehtävää, johon pääsinkin. Hakuilmoituksessa on maininta kuuden kuukauden koeajasta. Onko minulla ko. koeaikaan oikeutta - minulle ei tehty työsopimusta määräaikaisuudesta, ainoastaan hallintojohtajan päätös ma. tehtävään siirtymisestä. Päätöksessä ei mainita koeajasta mitään. Nyt haluaisin kuitenkin palata omaan tehtävääni, onko se mahdollista koeajan perusteella?
aihealueelle Sopimukset vuosi sitten
Annamari Terästi
Kysytty vuosi sitten
Annamari Terästi
Jos sinulla olisi koeaika, niin siitä olisi sovittu sinun kanssasi ja se lukisi myös päätöksessä, joten sinä tietäisit sen. (Lue lisää https://www.kt.fi/palvelussuhde/alkaminen/koeaika). Jos haluat palata ennenaikaisesti vakinaisiin tehtäviksi, niin sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Se voi olla hankalaa, jos siellä on sijainen.
Eve
Vastattu vuosi sitten
Eve