Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikainen siirto toisiin tehtäviin

Hei, minulla on vakituinen työsuhde kunnassamme. Hain keväällä sisäisessä haussa avoinna olevaa määräaikaista projektitehtävää, johon pääsinkin. Hakuilmoituksessa on maininta kuuden kuukauden koeajasta. Onko minulla ko. koeaikaan oikeutta - minulle ei tehty työsopimusta määräaikaisuudesta, ainoastaan hallintojohtajan päätös ma. tehtävään siirtymisestä. Päätöksessä ei mainita koeajasta mitään. Nyt haluaisin kuitenkin palata omaan tehtävääni, onko se mahdollista koeajan perusteella?
aihealueelle Sopimukset 5 kuutautta sitten
Annamari Terästi
Kysytty 5 kuutautta sitten
Annamari Terästi
Jos sinulla olisi koeaika, niin siitä olisi sovittu sinun kanssasi ja se lukisi myös päätöksessä, joten sinä tietäisit sen. (Lue lisää https://www.kt.fi/palvelussuhde/alkaminen/koeaika). Jos haluat palata ennenaikaisesti vakinaisiin tehtäviksi, niin sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Se voi olla hankalaa, jos siellä on sijainen.
Eve
Vastattu 5 kuutautta sitten
Eve