Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin! Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Määräaikainen siirto toisiin tehtäviin

Hei, minulla on vakituinen työsuhde kunnassamme. Hain keväällä sisäisessä haussa avoinna olevaa määräaikaista projektitehtävää, johon pääsinkin. Hakuilmoituksessa on maininta kuuden kuukauden koeajasta. Onko minulla ko. koeaikaan oikeutta - minulle ei tehty työsopimusta määräaikaisuudesta, ainoastaan hallintojohtajan päätös ma. tehtävään siirtymisestä. Päätöksessä ei mainita koeajasta mitään. Nyt haluaisin kuitenkin palata omaan tehtävääni, onko se mahdollista koeajan perusteella?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 5 vuotta sitten
Annamari Terästi
Kysytty

Jos sinulla olisi koeaika, niin siitä olisi sovittu sinun kanssasi ja se lukisi myös päätöksessä, joten sinä tietäisit sen. (Lue lisää https://www.kt.fi/palvelussuhde/alkaminen/koeaika). Jos haluat palata ennenaikaisesti vakinaisiin tehtäviksi, niin sinun pitää sopia siitä työnantajan kanssa. Se voi olla hankalaa, jos siellä on sijainen.
Eve
Vastattu