Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Irtisanoutuminen ja lomat

Tällä hetkellä minulla on enää yksi lomapäivä käytettävissä. Huhtikuussa lomat taas ns nollaantuvat ja niitä on 30. Onko nyt niin, että jos irtisanoudun esim joulukuussa, niin en saa mitään korvauksia lomista?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 kuukautta sitten
Daniela
Kysytty 6 kuukautta sitten
Daniela
Saat työsuhteen päättyessä lomakorvauksen kaikista 1.4. alkaen kertyneistä pitämättömistä lomapäivistä. Voit myös saada niitä lomana ennen työsuhteen päättymistä, jos haluat ja jos työnantaja suostuu loman antamiseen. Lomapäivien määrä löytyy Kvtes IV luvun taulukosta.
Kati
Vastattu 6 kuukautta sitten
Kati