Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Irtisanoutuminen ja lomat

Tällä hetkellä minulla on enää yksi lomapäivä käytettävissä. Huhtikuussa lomat taas ns nollaantuvat ja niitä on 30. Onko nyt niin, että jos irtisanoudun esim joulukuussa, niin en saa mitään korvauksia lomista?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 kuutautta sitten
Daniela
Kysytty 3 kuutautta sitten
Daniela
Saat työsuhteen päättyessä lomakorvauksen kaikista 1.4. alkaen kertyneistä pitämättömistä lomapäivistä. Voit myös saada niitä lomana ennen työsuhteen päättymistä, jos haluat ja jos työnantaja suostuu loman antamiseen. Lomapäivien määrä löytyy Kvtes IV luvun taulukosta.
Kati
Vastattu 3 kuutautta sitten
Kati