Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Miten kertyy vuosilomaa alle vuoden työsuhteessa

Työsuhde alkaa 8.1.2018. Työssäoloaika yli 15. Työsuhde päättyy 31.12.2018. Paljonko lomaa kertyy? Omasta mielestä taulukon 3 mukaan lmv 2017-2018, koska ei 6kk työssä lomavuoden päättyessä. Taulukon 1 mukaan lmv 2018-2019 koska 6kk työssä ennen työsuhteen päättymistä. Palkanlaskijan mielestä kaikki taulukon 3 mukaan, koska ei ole ollut 1 vuotta työsuhteessa lomavuoden päättyessä.
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 kuukautta sitten
Tiina
Kysytty 6 kuukautta sitten
Tiina
Taulukkoa 1 ei sovelletaan 1.4.2018 alkavalta lomanmääräytymisvuodelta kertyvään lomaasi, jos täyttää yhtä aikaa kaikki kolmea vaadittavaa ehtoa KVTES:n IV luvun 5 § 2 momentin kohdassa 1. Ensimmäinen on, että palvelussuhteen pitää olla voimassa 31.3.2019. Lue kappale KVTES:n vuosilomataulukon soveltaminen osoitteesta https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma tai kysy luottamusmieheltä.
pp
Vastattu 6 kuukautta sitten
pp