Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Määräaikaisen virkasuhteen irtisanominen

Voiko kvtessin alaisen määräaikaisen virkasuhteen irtisanoa ja mikä on irtisanomisaika? Miten lomarahat menevät määräaikaisesta,virkasuhteesta irtisanoutuessa?
aihealueelle Sopimukset 5 kuutautta sitten
Elina
Kysytty 5 kuutautta sitten
Elina
Määräaikaisella viranhaltijalla on samat irtisanomisajat kuin toistaiseksi otetulla. Jos palvelussuhteesi on kestänyt enintään 5 v, niin irtisanomisaika on 14 päivää. Saat palvelussuhteen päättyessä lomakorvauksen pitämättä jääneiltä lomapäiviltä ja lomarahan, jos noudatat irtisanomisaikaa.
pp
Vastattu 5 kuutautta sitten
pp