Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Eläinlääkäripalveluiden vastaanottoavustajan palkka

Minkälaista palkkaa tulee maksaa kunnallisen eläinlääkäripalveluiden vastaanottoavustajalle. Työssä edellytetään pieneläinhoitajakoulutusta ha työhön sisältyy mm. Toimenpiteissä avustamista.
aihealueelle Palkka 6 kuukautta sitten
Rh
Kysytty 6 kuukautta sitten
Rh
KVTES:n palkkahinnoitteluliitteistä ei taida löytyä eläinlääkäripalvelujen vastaanottoavustajan palkkahinnoittelukohtaa, joten arvion tehtäväkohtaisesta palkasta saanet katsomalla esim. tämän sivuston palkkataulukkotilastoista eläintenhoitajan tai vastaanottoavustajan palkkoja tai kysymällä liitosta. Oikea vastaus löytyy tietenkin kysymällä sieltä kunnasta. KVTES II luku 8 §.
ei löytynyt
Vastattu 6 kuukautta sitten
ei löytynyt