Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

loppupalkka kun peruspalkka on n 3500

Kysymys En löydä taulukkoa, joka kertoisi paljonko on loppupalkka- täysillä ikälisillä, mikäli peruspalkka on n 3500 E. Kunta-ala opetuksen hallinto.
aihealueelle Muu aihe vuosi sitten
Jaana Jokimies
Kysytty vuosi sitten
Jaana Jokimies
Sellaista taulukkoa ei löydy. Työkokemuslisä on 10 palvelusvuoden jälkeen 8 % laskettuna tehtäväkohtaisesta palkasta, jonka suuruus riippuu kunnassa paikallisesti päätetystä tehtävien vaativuuden arviointijärjestelmästä. Tehtävien vaativuuden muuttuessa, muuttuu myös tehtäväkohtainen palkka. Lisäksi työntekijöille ja viranhaltijoille voidaan maksaa henkilökohtaista lisää ja muita lisiä, joista päätetään paikallisesti. Kuva http://kuvanjako.fi/stah6.jpg ja lisätietoja https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/palkkaus. Jonkinlaiseksi korotukseksi voinee laskea myös sen, että 15 työkokemuslisään oikeuttavan palvelusvuoden jälkeen vuosiloman pituus on 38 työpäivää.
M
Vastattu vuosi sitten
M

Ensin pitää tietää mitä sopimusta noudatetaan - OVTES vai KVTES. Sen jälkeen pitää tietää se liite ja osio, mitä noudatetaan, että löytyy oikea palkkataulukko. Palkkataulukossa on alaraja ja yläraja. Kokemuslisät näkyvät siinä myös.
manti
Vastattu 11 kuukautta sitten
manti