Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Keikkatyöntekijä

Minulla olisi pitänyt olla vuorot lauantaina ja sunnuntaina töistä,mutta sairastuin vatsatautiin. Haen terveyskeskuksesta todistuksen siitä. Nyt tipahti postilaatikosta palkkakuitti ja noista päivistä ei minulle maksettu. Olenko minä oikeutettu palkkaan, sairaslomapäivistä? Olen tehnyt päivän - 4päivän sijaisuus pätkiä jo vuoden verran samaan paikkaan.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
jak123
Kysytty 6 vuotta sitten
jak123
Luulen, että se johtuu siitä, että jokaista työpätkää käsitellään erillisenä ja nyt et ehtinyt aloittaa työntekoa ko. pätkällä ennen sairastumista, joten sairausaika jää palkattomaksi. Sinun pitää kysyä esimieheltä, miksi et saanut palkkaa ja sitten tarkistaa liitosta, että saamasi vastaus on oikea. Saat sieltä apua, jos sinun pitää ruveta vaatimaan palkkaasi.
Harrastelija
Vastattu 6 vuotta sitten
Harrastelija