Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Virkavapaus kaupungin toimesta

Voinko ilmoittautua työnhakijaksi työvoimatoimistoon virkavapausvuoden aikana
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 kuutautta sitten
SariK.
Kysytty 3 kuutautta sitten
SariK.
Ilmoittaudu työnhakijaksi. Sillä se selviää. Joissakin tapauksissa myös työvapaalla olevaa pidetään työttömänä. Esim. jos hän on vastaanottanut työvapaan ajaksi kokoaikatyön, jonka oli tarkoitus kestää vähintään haetun vapaan päättymiseen asti, mutta hän on jäänyt työttömäksi ilman omaa syytään. Myös silloin, jos henkilö on sairauslomalla eikä saa enää palkkaa eikä sairauspäivärahaa, ja työkyvyttömyyseläkehakemus on vireillä tai hylätty, eikä työnantajalla ole tarjota hänelle hänen työkykynsä mukaista työtä, hän saa työttömyyskorvausta.
EK
Vastattu 3 kuutautta sitten
EK