Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Kokemuslisä

Hei! Työskentelen ikäihmistenpalveluissa palveluohjaajana kunnalla. Aiemmin olin toisen kunnan palveluksessa koulunkäyntiavustajana ala-asteella. Pitäisikö tämän kartuttaa työkokemuslisää?
aihealueelle Lomat ja vapaat 5 kuukautta sitten
Liisa
Kysytty 5 kuukautta sitten
Liisa
Työkokemuslisää kerryttää muun työnantajan palveluksessa tehty työ, jos se on samalta ammattialalta, tai jos siitä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Saman ammattialan ja olennaisen hyödyn tulkinta voi olla erilainen eri kunnissa. Esitä työtodistus koulunkäyntiavustajan tehtävistä ja katso miten käy.
g
Vastattu 5 kuukautta sitten
g