Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisä

Hei! Työskentelen ikäihmistenpalveluissa palveluohjaajana kunnalla. Aiemmin olin toisen kunnan palveluksessa koulunkäyntiavustajana ala-asteella. Pitäisikö tämän kartuttaa työkokemuslisää?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 kuutautta sitten
Liisa
Kysytty 3 kuutautta sitten
Liisa
Työkokemuslisää kerryttää muun työnantajan palveluksessa tehty työ, jos se on samalta ammattialalta, tai jos siitä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Saman ammattialan ja olennaisen hyödyn tulkinta voi olla erilainen eri kunnissa. Esitä työtodistus koulunkäyntiavustajan tehtävistä ja katso miten käy.
g
Vastattu 3 kuutautta sitten
g