Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomien säilyminen

Vuosilomakertymäni on kunta-alalla lastenhoitajana 38 vuosilomapäivää. Jos siirryn töihin seututerveyskeskukseen osastonsihteeriksi, säilyvätkö lomani vai kertyykö sitten vain 28vsl? Siirtyyköhän kokemuslisä. Työkokemusta on yli 20v.
aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuukautta sitten
Aikuinen
Kysytty 8 kuukautta sitten
Aikuinen
Jos työnantajasi ei ole enää sama kunta vaan vaihtuu, niin uusi työnantaja laskee työkokemuslisäajan uudelleen, ja silloin entisten työnantajien työssä palvellut ajat kerryttävät työkokemuslisäaikaa, jos ne ovat samalta ammattialalta kuin uudessa työssä tai niistä on uuden työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä uusissa tehtävissä. Kannattaa ottaa työkokemuslisäaika ja vuosiloman pituus puheeksi jo ennen kuin allekirjoittaa työsopimuksen. Kts. KVTES 2. luku 12 §.
g
Vastattu 8 kuukautta sitten
g