Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Miten erityötehtävä vaikuttaa kokemuslisään

Hei Teen töitä terveyskeskuksen keittiössä, josta minulla on työkokemusta jokin verran. Olen kumminkin työskennellyt kunta-alalla aikaisemmin n.15 vuotta toimistotöissä. Kuinka mimulle kuuluu maksaa kokemuslisää kunnallisesta palveluksesta ja kuinka se vaikuttaa loma-oikeuteen?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 3 vuotta sitten
Tiina Kukkonen
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Jos olit toimistotöissä samassa kunnassa kuin nyt, niin aika lasketaan työkokemuslisään. Jos työnantaja oli silloin eri kuin nyt, niin nykyinen työnantaja harkitsee, onko silloisista toimistotehtävistä olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi keittiössä. Jos on olennaista hyötyä, niin aika luetaan sinulle hyväksi, muuten ei. Arvelen, että ei. Kun työkokemuslisävuosia on kertynyt 10 v, niin loma pitenee 3O työpäivään edellyttäen, että on ansainnut lomaa kaikilta 12 lomanmääräytymiskuukaudelta, ja 15 v jälkeen 38 työpäivään. Jos olet liittynyt liittoon, kysele luottamusmiehen tämä lisää. Luottamusmiehen neuvot ovat oivia jäsenetuja.
Reija
Vastattu