Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palvelussuhde

Hei Siirryn kaupungin konserniyhtiöstä kaupungin palkkalistoille. Kuinka lasketaan vuosilomat (menneet/tulevat), samoin palkkaus? Työ on vastaavaa kuin nykyinenkin, lisäksi tulee lisää vastuuta. Entäs vuodenvaihteen korotukset?
aihealueelle Sopimukset 4 kuutautta sitten
Epätietoinen
Kysytty 4 kuutautta sitten
Epätietoinen
Sinun pitää kysyä ennen työsopimuksen allekirjoittamista uudelta esimieheltäsi tai vast. työnantajan edustajalta, mitä olisi tarjolla mm. tehtäväkohtaiseksi palkaksi, työkokemuslisävuosiksi ja miten vuosilomien osalta menetellään, ja sitten sopia niistä ao. työnantajan edustajan kanssa. Kannattaa ehkä myös keskustella luottamusmiehen kanssa. 1.1.2019 on jaossa paikallinen järjestelyerä. Siitä ei riitä kaikille. Lisätietoja Kvtes:n allekirjoituspöytäkirjasta. 1.4.2019 on maksetaan yleiskorotus kaikille.
En tiedä mutta vastaan silti
Vastattu 4 kuutautta sitten
En tiedä mutta vastaan silti