Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Työskentely opintovapaan aikana toisen työnantajan palveluksessa

Olen jäämässä opintovapaalle ja olen opettajana virkasuhteessa. Olisin kysynyt, voiko opintovapaan aikana (virkasuhteen jatkuessa) työskennellä hanketyössä toiselle oppilaitokselle pienimuotoisesti ja osa-/määräaikaisesti? Työ ei ole opetusta, ei kilpaile oman työnantajan kanssa, koulut ovat eri asteen oppilaitoksia ja hanke liittyy omaan opinnäytetyöhöni ja kyse on vain muutamista viikoista useiden kuukausien opintovapaan aikana.
aihealueelle Muu aihe kuukausi sitten
Mila
Kysytty kuukausi sitten
Mila
Koska olet viranhaltija, sinun pitää ilmoittaa sivutoimesta, vaikka olet virkavapaalla. Kysy esimieheltä, millainen ilmoitus tarvitaan.
K
Vastattu kuukausi sitten
K