Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Työskentely opintovapaan aikana toisen työnantajan palveluksessa

Olen jäämässä opintovapaalle ja olen opettajana virkasuhteessa. Olisin kysynyt, voiko opintovapaan aikana (virkasuhteen jatkuessa) työskennellä hanketyössä toiselle oppilaitokselle pienimuotoisesti ja osa-/määräaikaisesti? Työ ei ole opetusta, ei kilpaile oman työnantajan kanssa, koulut ovat eri asteen oppilaitoksia ja hanke liittyy omaan opinnäytetyöhöni ja kyse on vain muutamista viikoista useiden kuukausien opintovapaan aikana.
aihealueelle Muu aihe 5 kuukautta sitten
Mila
Kysytty 5 kuukautta sitten
Mila
Koska olet viranhaltija, sinun pitää ilmoittaa sivutoimesta, vaikka olet virkavapaalla. Kysy esimieheltä, millainen ilmoitus tarvitaan.
K
Vastattu 5 kuukautta sitten
K