Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Kokemuslisien laskukaava

Hei! Miten käytännössä lasketaan kokemuslisät jos on paljon ollut ns. keikkaluonteista hoitoalan työtä esimerkiksi mukana lukuisia määriä myös yksittäisiä päiviä täysien vuosien lisänä . Miten nämä päivät lasketaan. Onko 20 päivää 1 kuukausi vai 30 päivää ? Haluan tietää miten minun kokemuslisäni lasketaan, että ne tulevat täysin oikein.
aihealueelle Työaika kuukausi sitten
Eila Hassinen
Kysytty kuukausi sitten
Eila Hassinen
20 kalenteripäivää päivää on 20 kalenteripäivää. Työkokemuslisäajat lasketaan yhteen ihan päivälleen ja yksittäisetkin päivät lasketaan mukaan. Jos lasket käsin, niin muunna 30 päivää kuukaudeksi ja 365 päivää vuodeksi. Excelillä onnistuu paremmin tai netistä löytyvillä laskureilla. Ihan helpointa on, kun pyydät apua luottamusmieheltä, jos epäilet palkanlaskennan laskuohjelmaa tai sitä, että kaikkia aikoja ei ole laskettu mukaan.
olly
Vastattu kuukausi sitten
olly