Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Päiväkotiryhmä ilman lastentarhanopettajaa

Millä perusteella ja kuinka kauan päiväkotiryhmän saa jättää ilman lastentarhanopettajaa kunnallisessa pvkodissa? Päiväkodissamme on yksi ryhmä toiminut lastenhoitajien varassa ilman suunnitteluaikoja jo kaksi kuukautta. Toiseen ryhmään ei oteta eikä määrätä LTO:n sijaista koko loppusyksynä eli kahteen kuukauteen. Kolmannessa ryhmässä LTO:n työtä pyydettiin tekemään taloon vasta tullut lastenhoitaja.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Välittävä
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Varhaiskasvatuksen opettajien edunvalvoja OAJ katsoo, että jokaisessa päiväkodin lapsiryhmässä on oltava vähintään yksi ryhmän pedagogisesta toiminnasta vastaava lastentarhanopettaja. Varhaiskasvatuslain mukaan vähintään kolmanneksella kasvatus-, opetus- ja hoitotehtävissä toimivasta henkilöstöstä tulee olla varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin kelpoisuus. Siinä ei mainita lapsiryhmiä.
Nalle
Vastattu