Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opintovapaa ja vuosiloman kertyminen

Hei! Olen opintovapaalla 1.5-31.12.Opintovapaan ajalta kertyy vuosilomaa 30 pvä ajalta, jos työntekijä palaa töihin heti vapaan päätyttyä? . Minä olisin kuitenkin jäämässä vielä hoitovapaalle. Onnistunko saamaan nuo lomat, jos pidän jonkin määrän vuosilomaa tai käyn hetken töissä ennen hoitovapaan aloittamista? Jos näin, kuinka monta päivää, jotta katsotaan minun palanneen töihin. Hoitovapaalla olisin 20.5 asti ensi vuonna.
aihealueelle Lomat ja vapaat 7 kuukautta sitten
Kaisa
Kysytty 7 kuukautta sitten
Kaisa
Kvtes:ssa ei edellytetä palaamista töihin opintovapaan jälkeen, jotta opintovapaalta kertyy työssäolon veroista aikaa 30 kalenteripäivää. (IV luku 4 § 5. kohta). Voit hakea hoitovapaan alkamaan esim. 2.1.2019. Jos haluat pitää vuosilomaa tammikuussa, niin sinun pitää saada sovittua siitä työnantajan kanssa siten, että ehdit hakea hoitovapaan vähintään 2 kk. ennen sen alkua. Aina kannattaa tarkistuttaa vieraiden ihmisten antamat ohjeet tunnetulla asiantuntijalla esim. luottamusmiehellä.
minni
Vastattu 7 kuukautta sitten
minni