Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lomien määrä

Hei, työsuhteeni alkoi 15.10.18 ja minulla on työkokemusta yli 15 vuotta. Mikä on lomien määrä 31.3.19 mennessä? Lähinnä tarkoitan sitä, että tuleeko tuosta lokakuusta jo vaadittava 14 päivää vai jääkö päivästä kiinni! Katsotaanko lomani ykköstaulukon vai kolmostaulukon mukaan? Terveisiä Pirkanmaalta!
aihealueelle Lomat ja vapaat kuukausi sitten
Henna
Kysytty kuukausi sitten
Henna
Työkokemusvuodet eivät ehdi vaikuttaa vielä 2019 vuosilomaan, koska työ/virkasuhteesi ei ehdi kestää lomanmääräytymisvuoden loppuun mennessä välittömästi ja yhtäjaksoisesti vähintään 6 kuukautta. Loma-päivät tulevat taulukon 3 mukaan. Niitä on 10. Lokakuu 2018 on lomanmääräytymiskuukausi.
Seija
Vastattu kuukausi sitten
Seija