Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lomapäivät ja palkkaus/kokemuslisä

olin kunnalla toimistovirkailija nimikkeellä töissä 16.4 - 12.10.2018 välisen ajan määräaikaisena. Nyt kysymys kuuluu miksi oltuani aina suomessa määräaikaisilla työsopimuksilla ei tapahdu palkkakehitystä ei kunnan eikä valtion puolella aina sama palkka ja kun sitä penää niin sanotaan, et nämä on ihan taulukon mukaisia (kuitenkin minun taulukko näyttää ihan muuta minunkin kokemuksella) Nyt viimeisin paikka missä olin niin kokemuslisään ei otettu mukaan kuin vain 3 kk ja 16 päivää miksei koko 6 kk:tta ? Eikö henkilökoht.avustajan hommia lasketa ollenkaan, vaikka niissä on kaupunki palkanmaksajana ? Eikö koulutuksella ole painoarvoa laskettaessa kokemuslisiä ? (kaupallista 4 vuotta) Sitä en myöskään ymmärrä miksi samaa työtä tekevä samalla koulutuspohjalla samantyyppisellä kokemuksella samalla määräaikaissopimuksellaa oleva hlö, jonka tilalle menin ensinnäkin oli toimistosihteerin nimikkeellä kun taas minut laitettiin toimistovirkailijaksi en tiedä mikä oli esimieheni ajatus tässä ? Toinen mikä askarrutti minua oli se, kun sain pitää lomaa vain 9 pvää eli taidettiin lyödä linssiin hävisin 4 pvää. lomarahaa, kun ei vajaita kk voitukkaan yhdistää tai käyttää 35 h laskutapaa palkanlaskijan mukaan.
aihealueelle Palkka 8 kuukautta sitten
Taina Johansson
Kysytty 8 kuukautta sitten
Taina Johansson
1) Palkkahinnoittelukohtaan 01TOI060 kuuluvat esim. toimisto-, koulu-, palvelu-, palkka-, talous-, hallinto-, opinto-, laskenta-, koulutus-, osasto-, arkistosihteeri, kanslisti, tekstinkäsittelijä, etuuskäsittelijä, toimistonhoitaja, kirjanpitäjä, toimistotyöntekijä, sihteeri, palveluneuvoja ja puhelunvälittäjä ja peruspalkka on 2 042,00 € (KVTES liite 1, 2 §). Tehtäväkohtaisesta palkasta ao. liiteen luvussa Palkkahinnoittelun soveltamisohje. 2) Henkilökohtaisen avustajan työnantaja voi olla avustettava. Tarkista työtodistuksesi. Jos työnantaja ei ollut sama kunta, niin sitä tuskin lasketaan työkokemuslisään oikeuttavaan aikaan toimistotehtävissä. Koulutusajasta ei kerry työkokemuslisäaikaa kenellekään. (KVTES II luku 12 §). 3) Vuosilomaa on annettu 4 lomanmääräytymiskuukauden eli touko-elokuun perusteella. Lomapäiviä siitä kertyy 9 työpäivää. (IV luku 5 § 2 mom. taulukko 3.). Huhtikuussa ja lokakuussa työsuhde ei ollut 16 kalenteripäivää (IV luku 3 § 1 mom., 2. kohta). Ne olisi yhdistetetty lomanmäärätymiskuukaudeksi, jos olisit loman sijasta saanut lomakorvauksen (IV luku 16 § 2 mom.). 4) Jos haluat kysymyksiisi pätevät vastaukset, niin pyyydä ensin esimieheltä tai muulta työnantajan edustajalta perusteltu vastaus kysymyksiisi ja tarkista sitten niiden oikeellisuus ammattiliiton asiantuntijoilta.
1234
Vastattu 8 kuukautta sitten
1234