Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Titania loman muuttaminen palkattomaksi

Määräaikaiselle työntekijälle oli luvattu kertyneitä 2019 vuoden lomia otettavaksi 4 pv ti-pe. Päivää ennen loman alkua ilmoitettu että pitääkin ottaa päivät palkattomina ja vielä la. (Työsopimus vuoden loppuun , mutta suullisesti luvattu keväälle ½ v. Julkaistulla Titania listalla H eli loma . Saako näin muuttaa ?
aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
Anne Paunonen
Kysytty 2 vuotta sitten
Anne Paunonen
Tässä jäi epäselväksi, kuka lupasi, että saat pitää lomaa ja päättikö sama henkilö, että loma olikin palkaton harkinnan varainen työloma. Kirjattiinko lomalupaus johonkin? Harkinnanvaraista palkatonta työvapaata ei voi myöntää, ellei työntekijä ole itse hakenut sitä kunnassa noudatettavien ohjeiden mukaan. Kysy esimieheltä ja loman luvanneelta henkilöltä perustelut menettelyyn. Ota sen jälkeen yhteyttä luottamusmieheen tai esimiehen esimieheen.
1234
Vastattu 2 vuotta sitten
1234