Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lapsen leikkaus

Hei! Vuonna 2008 syntynyt poikani on menossa päiväkirurgiseen toimenpiteeseen. Saanko olla leikkauspäivän palkallisella sairauslomalla?
aihealueelle Muu aihe 3 kuutautta sitten
Tuija Myllykangas
Kysytty 3 kuutautta sitten
Tuija Myllykangas
Et voi saada palkallista tilapäistä hoitovapaata, koska kyseessä ei ole lapsen äkillinen sairastuminen. Ota selvää, voitko saada Kelan erityishoitorahaa.
EE
Vastattu 3 kuutautta sitten
EE

Jos et ole itse sairas ja työkyvytön lapsesi leikkauspäivänä, niin et voi olla sairauslomalla silloin, vaan joudut pyytämään palkatonta vapaata (jos haluat toimia rehellisesti)
Eve
Vastattu 3 kuutautta sitten
Eve