Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Kokemuslisien laskukaavasta

Miksi kokemuslisät lasketaan kokonaisissa vuosissa, vaikka vuodessa on vain keskimäärin noin 250 työpäivää? Esimies siis laskee, että olen työskennellyt 2650 päivää, mistä minun laskuni mukaan tulisi n.10 vuotta (kun vuodessa on n. 250 työpäivää), mutta hänen mukaansa vain 7 vuotta (kun hän jakaa nuo päivät 365:llä). Miten muka lomat ja vapaapäivät kartuttavat työkokemusta?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Kirsi
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Esimiehen laskukaavallahan sinä saat enemmän palveluaikaa. Jos olet ollut esimerkiksi 1.1.2000-31.12.2010 jossakin töissä, tästä tulee 10 vuotta kokemusta. Työkokemuspäivät lasketaan tuon aikavälin päivien määrästä. Sinun laskutavallasi tuolla aikavälillä olisi n. 2500 päivää kokemuslisään oikeuttavaa aikaa, kun taas esimiehen laskutavalla 3650 päivää. Kokemuslisään oikeuttavaan aikaan vaikuttavat vain lakko ja luvaton poissaolo.
Theresa
Vastattu