Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

oikeus 38 lomapäivään

hei.olen ollut vuodesta 2000 kaupungin töissä. vakituiseksi tulin v .2005. olen ollut äitiyslomalla yhden kerran. ja tehnyt nyt vuoden 6 tunnin työpäivää. missä vaiheessa saan tuon 38 lomapäivää?.vielä on tuo 33. vaikuttaako siihen tuo kun teen 6 tunnin päivää,että se ei vielä ala? kiitos
aihealueelle Muu aihe 3 kuutautta sitten
katja
Kysytty 3 kuutautta sitten
katja
38 lomapäivää tulee sinä vuonna, kun on 15 vuotta työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa 31.3. mennessä. Kaikki saman kunnan palvelusaika myös osa-aikainen kerryttää työkokemuslisäaikaa. Kts. KVTES II luku 12§.
Rose
Vastattu 3 kuutautta sitten
Rose