Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Miten menee

Kun työpaikka ilmoitetaan "yhteisen tuntiopettajan sijaisuus" kahdella eri ala-asteella vajaa 2kk (vko 9 / lomaviikko välissä) yht. 24h/vko. Voidaanko tällöin palkka maksaa "tuntiopettajana" tuntipalkkana (työt ma-pe)? Palkkaa katsottaessa; onko kysymys määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja? Kuinka palkka lasketaan, kun lomaviikko välissä? Onko peruskuukausipalkka mikä tällaisessa tapauksessa?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 2 vuotta sitten
Mona
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tuntiopettaja on päätoiminen, kun tunteja on vähintään 16 h/viikko ja virkasuhde pitempi kuin 5 työpäivää. Silloin hänelle maksetaan kk- palkkaa jokaiselta virkasuhteeseen sisältyvät kalenteripäivältä, myös välissä olevalta syyslomalta, jos ei ole annettu kahta eri virkamääräystä jättämällä ao. loman aika ulkopuolelle. Päivän palkka saadaan jakamalla kk-palkka kyseisen kuukauden kalenteripäivien määrällä. Peruspalkka esim. täältä https://www.oaj.fi/tyoelamaopas/palkka/palkat-ja-palkkiot/
K
Vastattu