Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Miten menee

Kun työpaikka ilmoitetaan "yhteisen tuntiopettajan sijaisuus" kahdella eri ala-asteella vajaa 2kk (vko 9 / lomaviikko välissä) yht. 24h/vko. Voidaanko tällöin palkka maksaa "tuntiopettajana" tuntipalkkana (työt ma-pe)? Palkkaa katsottaessa; onko kysymys määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja? Kuinka palkka lasketaan, kun lomaviikko välissä? Onko peruskuukausipalkka mikä tällaisessa tapauksessa?
aihealueelle Palkka 5 viikkoa sitten
Mona
Kysytty 5 viikkoa sitten
Mona
Tuntiopettaja on päätoiminen, kun tunteja on vähintään 16 h/viikko ja virkasuhde pitempi kuin 5 työpäivää. Silloin hänelle maksetaan kk- palkkaa jokaiselta virkasuhteeseen sisältyvät kalenteripäivältä, myös välissä olevalta syyslomalta, jos ei ole annettu kahta eri virkamääräystä jättämällä ao. loman aika ulkopuolelle. Päivän palkka saadaan jakamalla kk-palkka kyseisen kuukauden kalenteripäivien määrällä. Peruspalkka esim. täältä https://www.oaj.fi/tyoelamaopas/palkka/palkat-ja-palkkiot/
K
Vastattu 5 viikkoa sitten
K