Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

opintovapaan myöntäminen valmistumisvaiheessa

Onko työnantajalla oikeus siirtää opintovapaan aloitusta työtilanteen vuoksi myös silloin, kun valmistumispäivämäärä olisi muuten neljän kuukauden sisällä?
aihealueelle Muu aihe 6 vuotta sitten
Opinnäytetyötä viimeistelemässä
Kysytty 6 vuotta sitten
Opinnäytetyötä viimeistelemässä
Kannattaa jutella luottamusmiehen kanssa. Jos työnantajalla on oikeus siirtää opintovapaata, luottamusmiehellä voi olla näkemys siitä, aiheuttaisiko opintovapaasi tuntuvaa haittaa työnantajalle silloinkin, kun kyse ei ole siitä, että kerta kaikkiaan ei löydy ketään tekemään töitäsi eikä niitä voi jättää tekemättäkään. Lue SEFEn lehdestä siirron perusteena olevasta työnantajalle aiheutuvasta tuntuvasta haitasta. Aloita kohdasta: Toisin kuin vuorotteluvapaalle.
Kohtakotiin
Vastattu 6 vuotta sitten
Kohtakotiin