Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

90% työaika

Hei, Mikä on tuntimäärä per kolmen viikon lista jos tekisin 90% työaikaa? Voiko tehdä joka toinen viikko 5 pvää ja joka toinen viikko 4 päivää töitä?Miten jakautuu tunnillisesti? Nyt kunnalla 80% niin 91.30 h. Yst terv Hanna
aihealueelle Työaika 2 vuotta sitten
Hanna Savolainen
Kysytty 2 vuotta sitten
Hanna Savolainen
Jaksotyössä 90 % työaika on kolmen viikon jaksossa 11,625 tuntia täyttä työaikaa (116,25 h) lyhyempi eli yhteensä 104 tuntia 37,5 minuuttia. Jos saat sovittua työnantajan kanssa 90 % osa-aikatyöstä, niin siinä samalla kannattaa sopia mahdollisimman tarkasti siitä, miten työajan lyhennys toteutetaan. Käytännössä se saattaa sitten toteutua juuri niin kuin työnantajalle parhaiten sopii. Puhu toiveistasi esimiehesi kanssa.
laskin
Vastattu 2 vuotta sitten
laskin