Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

90% työaika

Hei, Mikä on tuntimäärä per kolmen viikon lista jos tekisin 90% työaikaa? Voiko tehdä joka toinen viikko 5 pvää ja joka toinen viikko 4 päivää töitä?Miten jakautuu tunnillisesti? Nyt kunnalla 80% niin 91.30 h. Yst terv Hanna
aihealueelle Työaika kuukausi sitten
Hanna Savolainen
Kysytty kuukausi sitten
Hanna Savolainen
Jaksotyössä 90 % työaika on kolmen viikon jaksossa 11,625 tuntia täyttä työaikaa (116,25 h) lyhyempi eli yhteensä 104 tuntia 37,5 minuuttia. Jos saat sovittua työnantajan kanssa 90 % osa-aikatyöstä, niin siinä samalla kannattaa sopia mahdollisimman tarkasti siitä, miten työajan lyhennys toteutetaan. Käytännössä se saattaa sitten toteutua juuri niin kuin työnantajalle parhaiten sopii. Puhu toiveistasi esimiehesi kanssa.
laskin
Vastattu kuukausi sitten
laskin