Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

2 työtä

Teen vakiruisena kokoaikaista työtä kaupungilla ja teen silloin tällöin tunteja toisessa kaupungin yksikössä (sijaisuuksia, sairaslomia tms.) Mutta se on eri alaa kuin oma työni. Kysynkin, että voinko KVTESin mukaan näin työskennellä/tehdä? Ettei katsota että teen ns. ylityönä ne toisen työn tunnit? Tarvitsen pikaisen vastauksen, kiitos!
aihealueelle Sopimukset vuosi sitten
Kristiina Parhiala
Kysytty vuosi sitten
Kristiina Parhiala
Tällaisissa kysymyksissa ei kannata luottaa keskustelupalstojen nimimerkkien asiantuntemukseen. Jos olet liittynyt ammattiliittoon, puhu ensin luottamusmiehesi kanssa ja sitten sovi työnantajasi kanssa sekä keikkatöistä että palkasta mahdollisimman tarkasti ja mieluummin kirjallisesti. Jos tekisit keikkatöitä muulle työnantajalle, niin sinun ei tarvitsisi edes kertoa siitä omalle työnantajallesi paitsi, jos olet viranhaltija.
Nimimerkki
Vastattu vuosi sitten
Nimimerkki