Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

2 työtä

Teen vakiruisena kokoaikaista työtä kaupungilla ja teen silloin tällöin tunteja toisessa kaupungin yksikössä (sijaisuuksia, sairaslomia tms.) Mutta se on eri alaa kuin oma työni. Kysynkin, että voinko KVTESin mukaan näin työskennellä/tehdä? Ettei katsota että teen ns. ylityönä ne toisen työn tunnit? Tarvitsen pikaisen vastauksen, kiitos!
aihealueelle Sopimukset 2 viikkoa sitten
Kristiina Parhiala
Kysytty 2 viikkoa sitten
Kristiina Parhiala
Tällaisissa kysymyksissa ei kannata luottaa keskustelupalstojen nimimerkkien asiantuntemukseen. Jos olet liittynyt ammattiliittoon, puhu ensin luottamusmiehesi kanssa ja sitten sovi työnantajasi kanssa sekä keikkatöistä että palkasta mahdollisimman tarkasti ja mieluummin kirjallisesti. Jos tekisit keikkatöitä muulle työnantajalle, niin sinun ei tarvitsisi edes kertoa siitä omalle työnantajallesi paitsi, jos olet viranhaltija.
Nimimerkki
Vastattu 2 viikkoa sitten
Nimimerkki