Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairauslomasta

Olen ollut melko paljon kipeänä tänä vuonna (flunssa, nuha, yskä) ja sen takia olen ollut pois töistä aluksi omalla ilmoituksella ja sen jälkeen hakenut sairaslomaa työterveyslääkäriltä. Niin onko minulla vuoden aikana joku tietty määrä sairaslomapäiviä käytettävänä, siis päiviä, joilta saan palkkaa? Jos ja kun on, niin mikä se määrä on? Kattaako se koko kuluvan vuoden 1.1-31.12.2014? Riippuuko sairaslomapäivien määrä työssäoloajastani, siis jos olen ollut töissä vasta parisen vuotta (minulla on 28 vuosilomapäivää)?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
miumiu
Kysytty 6 vuotta sitten
miumiu
Voit sairastaa yhteensä 180 päivää tänä vuonna, niin että palkkaa tulee. Tosin vain 60 päivältä saa varsinaisen palkan ja sen jälkeen 2/3 palkkaa. KVTES luku V 2 §
päivis
Vastattu 6 vuotta sitten
päivis