Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Lisäkysymys: Selkeyttä opettajan sijaisen tuntipalkkaan

Kiitokset selkeästä vastauksesta. Tarkentavana kysymyksenä: 1. sovelletaanko tätä samaa palkkataulukon kohtaa "Lehtori, ylempi korkeakoulututkinto I kalleusluokka 2324,46 €" lukion sijaisuuksiin? 2. Vaikuttaako sijaistettava aine yläkoulussa/lukiossa korvauksen suuruuteen a. kuukausipalkan osalta b. jos minimipalkka kaikille aineenopettajille yläkoulussa ja lukiossa sama, niin alle 5 päivän sijaisuuksissa erot syntyvät ainekohtaisen opetusvelvollisuuden tuntimäärän osalta ?
aihealueelle Palkka 2 viikkoa sitten
M
Kysytty 2 viikkoa sitten
M
1) Opettajien peruspalkat ovat oppilaitoskohtaisia. Lukiossa on eri palkat kuin peruskoulussa. Ne löytyy esim. https://www.kt.fi/sopimukset/ovtes/palkat-palkkiot ja sieltä tiedostosta palkat ja palkkiot 1.12.2018 Otsikon Osio B liite 2 lukio alta Lehtori/korkeakoulututkinto I kalleuluokka 2 453,80 € ja II kl. 2 430,62 tai Tuntiopettaja/korkeakoulututkinto I kl. 2 345,28 ja II kl 2 323,10. 2) Lehtorin peruspalkka on kaikissa aineissa sama, mutta ylituntipalkkio riippuu opetusvelvollisuudesta ja sen takia enintään 5 työpäivän sijaisen tuntipalkka riippuu opetusvelvollisuudesta, koska se lasketaan peruskoulun tai lukion aineenopettajan ylituntipalkkiosta, joten esim. matematiikan sijainen tienaa enemmän per tunti kuin liikunnan sijainen
laskija
Vastattu 2 viikkoa sitten
laskija