Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Koska 38pv lomaa

Moikka! Minulle tulee 13.03.2019 täyteen 15 vuotta kunnallista palvelua. Saanko kaikki 38 lomapäivää käytettäväksi ensi kesäksi ja syksyksi. Koska eikö tuo loman määräytymis jakso lopu 31.03.
aihealueelle Muu aihe 6 viikkoa sitten
Niklas Qvickström
Kysytty 6 viikkoa sitten
Niklas Qvickström
Kylllä vaan. Näillä ehdoilla vuosiloma määräytyy 38 päivän taulukon mukaan 1. henkilö on palvelussuhteessa 31.3. JA 2. hänen palvelussuhteensa on 31.3. mennessä kestänyt välittömästi ja yhtäjaksoisesti vähintään 6 kuukautta JA 3. hänellä on 31.3. mennessä kertynyt työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa vähintään 15 vuotta.
Juu
Vastattu 6 viikkoa sitten
Juu