Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Osittaisen hoitovapaan (30h vko) vaikutus työvuoro laskentaan

Miten lasketaan palvelusaika osittaisella hoitovapaalla (30h vko) kun lasketaan työvuosia esim. Kuntasektorilla kun palkitaan 20v tai 30v mitaleilla
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Kirsi vuorio-ugur
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Oman kunnan palveluksessa kaikkinainen osa-aikatyökin kartuttaa Kvtes:n työkokemuslisäaikaa, joka vaikuttaa vuosiloman pituuteen. Palvelusaikaan perustuvien mitalien ja ansiomerkkien osalta myöntäjä päättää, mitä luetaan palvelusaikaan. Esim. Kuntaliiton ansiomerkeissä palveluun luettavaan aikaan lasketaan mukaan kaikki palkalliset työssäolopäivät (ei vähimmäisaikaa) ja mm. aika, jolta maksettu sairausvakuutuslain mukaista äitiys- tai vanhempainrahaa. (Lähde https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/kuntaliiton-kunnia-ja-ansiomerkit). Mitalien palvelusajoista kannattanee kysellä siltä kunnan henkilöstöhenkilöltä, jonka kautta mitalien hakemukset kulkevat.
Nanna
Vastattu