Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Osittaisen hoitovapaan (30h vko) vaikutus työvuoro laskentaan

Miten lasketaan palvelusaika osittaisella hoitovapaalla (30h vko) kun lasketaan työvuosia esim. Kuntasektorilla kun palkitaan 20v tai 30v mitaleilla
aihealueelle Muu aihe vuosi sitten
Kirsi vuorio-ugur
Kysytty vuosi sitten
Kirsi vuorio-ugur
Oman kunnan palveluksessa kaikkinainen osa-aikatyökin kartuttaa Kvtes:n työkokemuslisäaikaa, joka vaikuttaa vuosiloman pituuteen. Palvelusaikaan perustuvien mitalien ja ansiomerkkien osalta myöntäjä päättää, mitä luetaan palvelusaikaan. Esim. Kuntaliiton ansiomerkeissä palveluun luettavaan aikaan lasketaan mukaan kaikki palkalliset työssäolopäivät (ei vähimmäisaikaa) ja mm. aika, jolta maksettu sairausvakuutuslain mukaista äitiys- tai vanhempainrahaa. (Lähde https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/kuntaliiton-kunnia-ja-ansiomerkit). Mitalien palvelusajoista kannattanee kysellä siltä kunnan henkilöstöhenkilöltä, jonka kautta mitalien hakemukset kulkevat.
Nanna
Vastattu vuosi sitten
Nanna