Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Osittaisen hoitovapaan (30h vko) vaikutus työvuoro laskentaan

Miten lasketaan palvelusaika osittaisella hoitovapaalla (30h vko) kun lasketaan työvuosia esim. Kuntasektorilla kun palkitaan 20v tai 30v mitaleilla
aihealueelle Muu aihe 6 viikkoa sitten
Kirsi vuorio-ugur
Kysytty 6 viikkoa sitten
Kirsi vuorio-ugur
Oman kunnan palveluksessa kaikkinainen osa-aikatyökin kartuttaa Kvtes:n työkokemuslisäaikaa, joka vaikuttaa vuosiloman pituuteen. Palvelusaikaan perustuvien mitalien ja ansiomerkkien osalta myöntäjä päättää, mitä luetaan palvelusaikaan. Esim. Kuntaliiton ansiomerkeissä palveluun luettavaan aikaan lasketaan mukaan kaikki palkalliset työssäolopäivät (ei vähimmäisaikaa) ja mm. aika, jolta maksettu sairausvakuutuslain mukaista äitiys- tai vanhempainrahaa. (Lähde https://www.kuntaliitto.fi/kuntaliitto/kuntaliiton-kunnia-ja-ansiomerkit). Mitalien palvelusajoista kannattanee kysellä siltä kunnan henkilöstöhenkilöltä, jonka kautta mitalien hakemukset kulkevat.
Nanna
Vastattu 5 viikkoa sitten
Nanna