Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

TSA lisä ja henkilökohtainen lisä

Menetänkö saavuttamani TSA/henkilökohtaiset palkan lisät, jos vaihdan työpaikkaa, eli yksikköä ja vastaavaan työtehtävään, jossa nyt toimin? Haluaisin vaihtelua, mutta pelkään, että palkkani putoaa.
aihealueelle Palkka 5 viikkoa sitten
Kaskolainen
Kysytty 5 viikkoa sitten
Kaskolainen
TSA:t liittyvät tehtävään ja maksetaan esimiehesi mielivallan mukaan. Uusi(n) esimiehesi arvioi sinut ja tehtäväsi, antaako mitään lisiä. Jos oikein huono esimies/tuuri sattuu, niin poistaa myös vuosisidonnaiset lisät. Ja kenties jopa jättää palkan "erehdyksessä" maksamatta. Onnea vaihtoon!
Oleg
Vastattu 5 viikkoa sitten
Oleg

Ota tehtäväkohtainen palkka puheeksi ennen kuin allekirjoitat uutta työsopimusta. Tutustu sitä ennen KVTES:n tai TS:n ja TS-oppaan määräyksiin tehtävän olennaisen muutoksen vaikutuksesta tehtäväkohtaiseen palkkaan ja henkilökohtaiseen lisään, jotta tiedät, mistä puhut. Lue KVTES:n pykälät on II luvun 10§ ja 11§ tai TS:n tulkintaohjeet https://www.kt.fi/sopimukset/tekniset/2017/ts-opas/ts-tulkintaohje-ja-esimerkkeja-luvuittain tai käy keskustelemassa luottamusmiehen kanssa.
pykälät haltuun
Vastattu 5 viikkoa sitten
pykälät haltuun