Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Irtisanoutuminen työvapaan aikana

Hei! Olen työvapaalla vakituisesta työstäni, koska sain vakituisen viran toiselta työnantajalta. Otin työvapaata koeajan (6kk) ajaksi + 1 kk irtisanomisajan. Eli yhteensä 7 kk. Koeaikani päättyy 6.2. (työsuhde alkoi 6.8.). Kannattaako minun nyt sitten irtisanoa itseni edellisestä työpaikasta esim. 7.2., jolloin jäisi 1 kk aikaa (irtisanomisaika) siihen kun työvapaani loppuu (7.3.) Tarvitseeko tässä huomioida mitään erityisesti?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
Sanna
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kirjoita irtisanomisilmoitus niin, että siinä on palvelussuhteen viimeinen päivä. Esim. Irtisanon palvelussuhteeni päättymään xx.yy.2019. Ja toimita se työnantajalle niin, että se on perillä vähintään 1 päivää ennen irtisanomisajan alkua. Tällöin et menetä lomarahoja. Jos lähetät etanapostilla, niin pitää varata 7 päivää postin kulkuun.
Ee
Vastattu