Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Vuosiloma opintovapaalla

Hei! Olen vakituisessa työsuhteessa ( vuosilomaoikeutta 28 pv) ja olin opintovapaalla 23.4.2018 - 22.6.2018 välisen ajan. Miten lomani määräytyy, eli minkä pituinen vuoden 2019 lomani on?
aihealueelle Lomat ja vapaat 4 viikkoa sitten
Elina
Kysytty 4 viikkoa sitten
Elina
KVTES IV Luvun 4 pykälän 5 kohdan mukaan opintovapaasta on työssäolon veroista aikaa yhteensä 30 kalenteripäivää lomanmääräytymisvuoden aikana ja9 kohdan mukaan lisäksi toiset 30 kalenteripäivää edellyttäen, että on saman lomanmääräytymisvuoden aikana omassa kunnassa työssä vähintään 22 työpäivää. Siispä ko. opintovapaasi ei tällä kertaa lyhennä vuosilomaasi.
KK
Vastattu 4 viikkoa sitten
KK