Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Lasketaanko virkavapaa opintovapaaksi?

Hei, Olen ollut opintovapaalla syksy -17 - kevät-18, jonka jälkeen olin kesän -18 opiskeluun liittyvän harjoittelun kuitenkin virkavaapalla (kaupungin ulkopuolinen toimi) ja jälleen syksystä -18 opintovapaalla. Lasketaanko tuo kesän 4 kuukauden virkavapaa kuitenkin opintovapaaksi?
aihealueelle Lomat ja vapaat 3 viikkoa sitten
Opiskelija
Kysytty 3 viikkoa sitten
Opiskelija
Se oli opintovapaa, jos se hait sen opintovapaana ja se myönnettiin sinulle opintovapaana. Tarkista virkavapaapäätöksestä. Kannattanee myös lukea opintovapaan hakemista ja myöntämistä koskevat kunnan omat ohjeet.
Terhi
Vastattu 3 viikkoa sitten
Terhi