Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Tutustu sisarsivustoomme!

Kvtes.fi-palveluun on lähetetty yli 1600 kysymystä, joista lähes kaikkiin on vastattu! Nyt laajennamme formaatin kasvatuksellisiin kysymyksiin uudessa Vanhemmille.fi palvelussa. Formaatti on tästä palvelusta tuttu! Mikäli haluat keskustella kasvatuksesta muiden vanhempien kanssa, tule mukaan!

Vanhemmille.fi

Lapsen sairastuminen

Lapsi on sairastunut ja työvuoro on klo 13.45-21.00.mies kuitenkin pääsee klo 16.00 töistä ja on kotona 16.30 niin joudunko vielä lähtemään töihin? Ajoaika töihin noin 20min.
aihealueelle Muu aihe 2 viikkoa sitten
Riikka
Kysytty 2 viikkoa sitten
Riikka

Joko miehesi lähtee töistä aiemmin ja menet töihin koko vuoroksi tai sitten menet töihin kun miehesi palaa kotiin. Siltä ajalta kun miehesti on töissä + matka-ajat töihin sen jälkeen kun miehesi tulee kotiin on tältä osin kysymyksessä palkallinen virka-/työvapaa. Jos jäät kotiin miehesi kotiinpaluun jälkeen, on kyseessä palkaton poissaolo.

Lue lisää: https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2018/luku-5-virka-ja-tyovapaat-seka-perhevapaat/perhevapaat

 

Et saa vapaata iltaa
Vastattu 2 viikkoa sitten
Et saa vapaata iltaa