Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kokemuslisä, yritäjyys

Hei,   Olen toiminut sosiaalihuollon avopalveluiden yrittäjänä ja nyt aloitin virkasuhteisena sosiaaliohjaajana. Kerryttääkö yrittäjän työ kokemuslisää aiempien työsuhteiden päälle? Voinko kirjoittaa itse itselleni työtodistuksen vai millä dokumentein todennan työni?
aihealueelle Palkka 7 kuukautta sitten
Kirsi Puuronen
Kysytty 7 kuukautta sitten
Kirsi Puuronen
Työkokemuslisään luettavaan palvelusaikaan hyväksytään yritystoiminnasta yhteensä enintään 5 vuotta, jos nykyinen työnantaja harkitsee, että siitä on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Pelkästä omistussuhteesta tai osakkuudesta ei katsota olevan olennaista hyötyä. Työkokemuslisäpykälä löytyy Kvtes:n 2. luvusta.   Paikallinen työnantaja päättää tapauskohtaisesti, minkälainen luotettava selvitys yritystoiminnasta pitää esittää. Työnantajan on noudatettava yhtenäistä käytäntöä samankaltaisissa tapauksissa. Kysy esimieheltäsi, minkälaisen selvityksen yritystoiminnasta työnantaja haluaa. 
Föhn
Vastattu 7 kuukautta sitten
Föhn