Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

palkkasaatava

kunnallinen työnantaja vetkuttelee palkkasaatavan maksussa. Miten edetä? Pääluottamusmiehestä ei ole ollut apua - ja työnantajan vetkuttelu jatkuu. Selitykset, jos niitä saa, ovat hyvin hataria.
aihealueelle Palkka 9 kuukautta sitten
maksukyvytön kunta?
Kysytty 9 kuukautta sitten
maksukyvytön kunta?

Kun pääluottamusmiehestä ei ole apua, pyydetään apua liitosta.

Jos pääluottamusmies ei auttanut sen takia, että et ole ammattiliiton jäsen, niin tee kirjallinen palkkasaatavailmoitus. Sitten voit kysy neuvoa työsuojeluviranomaiselta https://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/asiointi/puhelinneuvonta.  

Palkkasaatavailmoituksen voit ladata esim. täältä https://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/asiointi/lomakkeet.   Kvtes:n palkanmaksua koskevat pykälät II luku 18 § - 21 § ja III luku 23 §.

w
Vastattu 9 kuukautta sitten
w