Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Irtisanomis määräaikainen

Hei

Aloitin Vantaa kaupunki perusopetuksen 6.8.2018-31.12.19 siis määräaikainen 

Olen hakenut Vantaa kaupunki työllisyys hoito vakituinen paikka, onko minulla oikeus irtisano määräaikainen nykyisissä paikasta? Ja kuinka aikaisemmin pitä ilmoita työantajan?

Yst

aihealueelle Sopimukset vuosi sitten
Drita
Kysytty vuosi sitten
Drita

Jos olet määräaikainen työntekijä, niin sinulla ei ole irtisanomisaikaa, ellei siitä ole erikseen sovittu työsopimuksessa. Voit päättää työsuhteen ennen määräajan loppumista sopimalla siitä työnantajan kanssa. Puhu esimiehesi kanssa ja sovi, milloin sinulla on viimeinen työpäivä. 

 

Jos työnantaja ei jostain syystä suostu sopimaan, niin silloin voit purkaa työsopimuksen eli ilmoitat jonain päivänä lähteväsi lopullisesti työvuoron päättyessä.

Esimiehen juttusille!
Vastattu vuosi sitten
Esimiehen juttusille!