Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Irtisanomis määräaikainen

Hei

Aloitin Vantaa kaupunki perusopetuksen 6.8.2018-31.12.19 siis määräaikainen 

Olen hakenut Vantaa kaupunki työllisyys hoito vakituinen paikka, onko minulla oikeus irtisano määräaikainen nykyisissä paikasta? Ja kuinka aikaisemmin pitä ilmoita työantajan?

Yst

aihealueelle Sopimukset 11 kuukautta sitten
Drita
Kysytty 11 kuukautta sitten
Drita

Jos olet määräaikainen työntekijä, niin sinulla ei ole irtisanomisaikaa, ellei siitä ole erikseen sovittu työsopimuksessa. Voit päättää työsuhteen ennen määräajan loppumista sopimalla siitä työnantajan kanssa. Puhu esimiehesi kanssa ja sovi, milloin sinulla on viimeinen työpäivä. 

 

Jos työnantaja ei jostain syystä suostu sopimaan, niin silloin voit purkaa työsopimuksen eli ilmoitat jonain päivänä lähteväsi lopullisesti työvuoron päättyessä.

Esimiehen juttusille!
Vastattu 11 kuukautta sitten
Esimiehen juttusille!