Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Plkaton virkavapaa

Työskentelen terveyskeskuksessa osastonsihteerinä (1/2016 lähtien). Jäin äitiyslomalle 10/2017 ja nyt palasin toimeeni hoitovapaalta 3/2019. 

Onko minulla mahdollisuuksia saada palkatonta vapaata työstäni mennäkseni os.siht. töihin erikoissairaanhoidon puolelle Kuinka paljon on mahdollista saada palkatonta virkavapaata? 

 

aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Tietämätön
Kysytty vuosi sitten
Tietämätön

Tuollaisten palkattomien virka- ja työvapaiden myöntäminen on oman työnantajasi harkinnassa. Työnantaja harkitsee mm. miten pitkäksi aikaa voi saada ja voiko saada toisen toimen tai viran hoitamiseen.

Teidänkin kunnassa/kuntayhtymässä on paikallisesti hyväksytyt harkinnanvaraisten työ- ja virkavapaiden myöntämisen perusteet eli ohjeet hakemisesta ja myöntämisestä, joita tulee noudattaa koko henkilöstöön. Siispä saat vastauksen lukemalla oman kunnan ohjeet tai kysymällä esimieheltäsi, luottamusmieheltä tai viranhaltijalta, jolle em. työ- ja virkavapaiden myöntäminen on delegoitu.

Virpi
Vastattu vuosi sitten
Virpi