Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sijaisuus jonka aikana sekä minä itse että lapsi sairastuu

Hei,

 

Aloitin lähihoitajan 5 vkon sijaisuuden niin, että ehdin olla viikon töissä kunnes tulin kipeäksi ja olin pois 2 päivää. Ensimmäisen sairauspäivän iltana myös lapseni alkoi oksentaa ja oli koulusta pois tämän toisen päivän ja sairasti kanssani kotona. Mikä on sairausajan palkkani? Onko palkka sairausajalta sama on kyseessä sitten oma tai lapsen sairastuminen?  

aihealueelle Terveys vuosi sitten
Anette Sundelin
Kysytty vuosi sitten
Anette Sundelin

Saat sairausajalta varsinaisen palkan enintään 14 päivältä. Tilapaisen hoitovapaan ajalta maksettava palkka on sama. Tilapäinen hoitovapaa on palkallinen enintään kolmelta peräkkäiseltä kalenteripäivältä lapsen sairastumisesta lukien.

Lisa
Vastattu vuosi sitten
Lisa