Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Palkat pääkaupunkiseudulla

Onko jokin lisä palkkoihin pääkaupunkiseudulla? Esim. Jos työskentelen muualla suomessa kunnalla kvtes palkalla ja siirryn samoihin tehtäviin helsinkiin. 

aihealueelle Palkka 11 kuukautta sitten
Kirsi
Kysytty 11 kuukautta sitten
Kirsi

KVTES:ssa kaikkialla on samat peruspalkat, mutta tehtäväkohtaiset palkat vaihtelevat eri kunnissa. Pääkaupunkiseudulla voi olla joissakin tehtävissä keskimääräistä suurempi palkka, jotta saadaan houkuteltua työntekijöitä. Luin äskettäin, että Helsinki nosti varhaiskasvatuksen opettajien tehtäväkohtaisia palkkoja.

Katsele helsinkirekryn sivuilta Helsingin oman alasi avoimia työpaikkoja. Niissä on usein kerrottu tehtäväkohtainen palkka, jota voit verrata omaasi.

 

E
Vastattu 11 kuukautta sitten
E