Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

kokemuslisän laskeminen eri työsuhteista

Hei

Olen työskennellyt määräaikaisena viransijaisena eri kouluissa useita vuosia, ja aloin laskea nyt ensimmäistä ikälisääni. Minulla on kahdesta eri työpaikasta noin vuoden ja viiden kuukauden työkokemus, jolloin olen työskennellyt opettajana, mutta tunnit ovat jääneet hieman alle päätoimisuuden, jolloin ne on laskettu sivutoimiseksi työksi. Onko niin, että näistä sivutoimisista jaksoista ei kerry yhtään kuukausia vuosisidonnaisen ikälisän "pottiin"? Onko myös niin, että ikälisää kerryttää vain opetustyö?

aihealueelle Palkka 5 kuukautta sitten
Jaana
Kysytty 5 kuukautta sitten
Jaana

Opettajien vuosisidonnaiseen lisään lasketaan vain päätoimiset vähintään 30 päivän pätkät opettajana, rehtorina tai sellaisissa tehtävissä, joista on olennaista hyötyä opettajan tehtävissä. Paikallinen työnantaja päättää,mistä on olennaista hyötyä. Lue lis OAJ:n työelämäoppaasta

Mä
Vastattu 5 kuukautta sitten