Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Ohjaajan työstä Työlomalle tehdäkseni opettajan sijaisuuksia

Suunnittelen jääväni ensi lukuvuodeksi työlomalle vakituisesta kouluohjaajan työstä. 

Aion  tehdä sen sijaan opettajien sijaisuuksia.  Esimies näytti suunnitelmalleni  vihreää valoa . 

Mitä minun tulee ottaa huomioon vapaalle jäädessäni? Esim.  Ajoitus, kannattaako aloittaa vapaa vasta koulujen alkaessa elokuussa vai jo aiemmin. Minulla on 28 vuosilomapäivää käyttämättä ja mahdollisuus työntekoon kesäkuussa juhannukseen asti. 

Voiko vuosilomaa säästää seuraavaan kesään? 

Onko muita asioita  jotka tulee ottaa huomioon?

  • Kyselee thp
aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Tiina Peltonen
Kysytty vuosi sitten
Tiina Peltonen

Lue loman säästämisestä ja vuosiloman antamisesta kun siirtyy sopimuksesta toiseen https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma

Työnantajasi harkitsee, mistä mihin voit saada työvapaan nykyisestä työstäsi. Edullisinta olisi varmaankin vain lukukausien koulupäiviksi tai syksyn ensimmäisestä päivästä kevätjuhlaan.

Se osa lomasta, mitä ei voi säästää kannattaa pitää pois ennen työvapaan alkua.

Jos et työllisty koko kouluvuodeksi ja olet työvapaalla omasta työstäsi, et voi saada työttömyyskorvausta eikä kunnan tarvitse tarjota sinulle muuta työtä.

Eve
Vastattu vuosi sitten
Eve