Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

ikälisistä/vuosilomasta

Hei, aloitin 6 kk palkkatukityössä puutarha-alalla, johon minulla tutkinto. Takanani on kunnallista palvelua yli 30 vuotta hoitoalalta. Ymmärsin, etten saisi ikälisiä nykyiseen työhöni, koska ala on eri. Onko tästä pitkästä kunnallisesta urasta mitään hyötyä lomapaivien määräytymiseen ? Nyt ilmeisesti 2pv/kk.

aihealueelle Lomat ja vapaat 5 kuukautta sitten
Tea
Kysytty 5 kuukautta sitten
Tea

Loman pituus riippuu nykyisen työsuhteen kestosta 31.3. mennessä sekä työkokemuslisään hyväksytystä palvelusajasta. KVTES IV luku 5 §

Vuosilomataulukko http://kuvanjako.fi/m509y.jpg

Jos olit hoitotöissä eri kunnassa kuin nyt, niin se ei ole kelvannut nykyiselle työnantajalletyökokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi, koska se ei ole samalta ammattialalta kuin nykyiset tehtäväsi tai siitä ei ole työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi.

Sikäli kuin olit hoitotyössä samassa kunnassa kuin nyt, niin se aika on kartuttaa työkokemuslisää, sillä kaikkia palvelu omassa kunnassa on työkokemuslisään oikeuttavaa riippumatta tehtävistä.

Kati
Vastattu 5 kuukautta sitten
Kati