Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

suullinen työsopimus

olen tällä hetkellä määräaikaisella sopimuksella töissä. pidemmälle jatko tämän sopimuksen jälkeen on sovittu vain suullisesti. voinko tämän sopimuksen jälkeen irtisanoa itseni kun tämä määräaikainen sopimus loppuu vaikka jatkosta on suullisesti jo sovittu? 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 2 vuotta sitten
-
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Suullinen sopimus on yhtä pätevä kuin kirjallinen. Jos uuden työsopimuksen määräaikaisuuden peruste on lain mukainen , niin sekin on määräaikainen. Määräaikaisessa työsopimuksessa ei ole irtisanomisaikaa, jos siitä ei ole erikseen sovittu.

Mene puhumaan esimiehesi kanssa ja sovi suullisen sopimuksen peruuttamisesta. Jos se on jo alkanut, eikä irtisanomisajasta ole sovittu, niin sopimuksen päättämisestä ennen sovittua määräaikaa pitää sopia. Voitte sopia esim. irtisanomisajan lisäämisestä työsopimukseen tai uudesta päättymisajasta.

Luottamusmieheltä saisit päteviä vastauksia. 

 

Suvi
Vastattu