Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Pitääkö työkokemuslisään hyväksyttävä yrittäjyys (5v maksimissaan) olla yhtäjaksoista?

Pitääkö työkokemusta kerryttävä yrittäjyys olla yhtäjaksoista? KvTesistä en löytänyt mainintaa..Olen toiminut perhepäivähoitajana vuosina 2004-2007 yksityisyrittäjänä sekä 2008-2012. 2007-2008 olin äitiyslomalla. Työkokemukseeni hyväksytään kuitenkin vain tuo 2008-2012 välinen jakso (4v), vedoten äitiyslomaan, joka olisi se viides hyväksiluettava vuosi. 

aihealueelle Palkka vuosi sitten
R
Kysytty vuosi sitten
R

Ei tarvitse olla yhtenäinen ajanjakso.

KVTES-palkkausjärjestemäoppaassa Toimiva palkkaus kirjoitetaan mm.

Yritystoiminnan perusteella hyväksyttävään palvelusaikaan liittyy aina työnantajan suorittamaa harkintaa siitä, onko yritystoiminnasta olennaista hyötyä vai ei.

Olennaista hyötyä harkittaessa otetaan huomioon mm. työn sisältö ja henkilön tosiasiallinen toiminta yritystoiminnassa esimerkiksi yksityisenä elinkeinonharjoittajana. Pelkkää omistussuhdetta tai osakkuutta ei huomioida palvelusajan laskennassa. 

Jos olet liittynyt liittoon, kilauta sinne ja kysy heidän näkemys äitiysloma-ajasta

Suvi
Vastattu vuosi sitten
Suvi